Мърчандайзинг

Начало » Услуги» Мърчандайзинг
Мърчандайзинг

„Рожен-1“ ЕООД е дистрибуторска фирма, която постоянно се развива и разраства на пазара. В условията на пазарна криза, тя продължава да увеличава оборота си. Фирмата държи на качеството и професионализма, доказателство за това е нейното партньорството с „Монделийз България“ ЕООД.

Рожен-1 разполага с екип от професионалисти. Търговските представители са обучени не само да продават стоките, които фирмата дистрибутира, а да продават качествено.

Да продаваш качествено е заложено в основата на мърчандайзинга. Мърчандайзингът е умението да се използва оборудването като инструмент за излагане на стоките. Прилаган от нашите професионалисти, той може да увеличи оборота благодарение на представянето на продуктите на лицата на регалите, на рафта, изложени на втори точки и поставени на касовите зони. Само след изпълнението на тези прости правила за мърчандайзинг в магазина, той ще може да работи с пълна мощност.

Спазвайки тези правила фирмата предлага, за по-добро представяне на продуктите на касовите зони, ново подобрено цялостно решение за касова зона. То се състои от няколко модула, които могат да се използват в различни комбинации. Целта му е да предложи най-функционалното решение, което да осигури най-добрите места за продуктите на Монделийз България, но също така и място за други импулсни продукти в касова зона.

Предимствата за нашите клиенти от новото касово решение са:

  • Унифицирано решение за касова зона в магазина,
  • Подобрен имидж на търговския обект,
  • Лесен достъп на купувачите и удобство на разглеждане и избиране на продукт,
  • Намалено време и усилия за поддържане – продуктите се зареждат на кутии,
  • Увеличаване на продажбите от импулсни продукти до 30% при подобряване на видимостта.

За да продаваме повече трябва да продаваме по–добре!